Bestuurslid Erwin van der Meer ontvangt koninklijk lintje

Op vrijdag 26 april 2019, de dag voor Koningsdag, vond de jaarlijkse Lintjesregen plaats. Op deze dag ontvangen meerdere mensen een koninklijke onderscheiding voor hun bijzondere activiteiten voor de maatschappij.

Deze dag was extra speciaal voor de Haagse Stichting EVG-Ooievaarsrun aangezien een bestuurslid van de stichting een koninklijk lintje in ontvangst mocht nemen. Erwin van der Meer werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Diligentia door burgemeester Pauline Krikke benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. 
 

4aa4118b-f9bb-4982-a7ad-32da6152e3aa.jpg
cdb2bf5b-18ba-49b3-879d-04fdafe01803.jpg

Erwin is reeds 10 jaar actief binnen het bestuur van de Stichting EVG in de functie van Coördinator Logistiek. Erwin en z’n team van vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor het vervoeren en plaatsen van zaken als het podium, tafels en stoelen, bar en spelletjesplein. Ook organiseren zij het vervoer van de lunchpakketten en onderdelen voor de goodiebags naar de startlocatie. Daarnaast regelt het logistieke team dat na afloop van ons evenement alle zaken weer netjes opgeruimd worden. Erwin zorgt ervoor dat al deze logistieke processen soepel en tijdig verlopen. Een evenement als de Ooievaarsrun zou niet mogelijk zijn zonder zo’n logistieke organisatie!

  

Eerdere onderscheidingen 

Het is niet de eerste keer dat bestuursleden van de Haagse Stichting EVG-Ooievaarsrun onderscheiden worden. Eerder werden Patrick Annaars (2017), Raymond Been (2017), Arie van den Berg (2018), Ron Harsveld (2018) en Nelleke van der Zwan (2018) al koninklijk onderscheiden. We zijn erg trots om daar nu nog een koninklijk gedecoreerde aan toe te voegen. Het is erg bijzonder om steeds weer te merken hoe ons evenement door een breed publiek gewaardeerd wordt. Via deze weg willen wij dan ook graag iedereen bedanken die de Ooievaarsrun een warm hart toedraagt.