Drie bestuursleden Ooievaarsrun ontvangen koninklijk lintje

Op donderdag 26 april 2018, de dag voor Koningsdag, vond de jaarlijkse Lintjesregen plaats. Op deze dag ontvangen meerdere mensen een koninklijke onderscheiding voor hun bijzondere activiteiten voor de maatschappij.

Deze dag was extra speciaal voor de Haagse Stichting EVG-Ooievaarsrun aangezien drie bestuursleden van de stichting een koninklijk lintje ontvingen. Arie van den Berg, Ron Harsveld en Nelleke van der Zwan zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Diligentia door burgemeester Pauline Krikke benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. 
 

IMG_0974.jpg

Arie van den Berg

Arie is sinds 2009 penningmeester binnen het bestuur van de Stichting EVG. Naast dit penningmeesterschap is Arie als vrijwilliger actief binnen verschillende organisaties zoals het Shantykoor Scheveningen, Stichting Sportbelang Gehandicapten en Wijkbus Groot Scheveningen.


IMG_0970.jpg

Ron Harsveld

Sinds 2011 is Ron voorzitter van de Stichting EVG, maar al sinds de start van de Ooievaarsrun in 1987 is hij als vrijwilliger betrokken geweest bij de organisatie van de Ooievaarsrun.

Al op jonge leeftijd begon Nelleke als vrijwilliger bij de Ooievaarsrun. Sinds 2008 vervult zij de functie van secretaris binnen het bestuur van de Stichting EVG.

IMG_0968.jpg

Nelleke van der Zwan

Al op jonge leeftijd begon Nelleke als vrijwilliger bij de Ooievaarsrun. Sinds 2008 vervult zij de functie van secretaris binnen het bestuur van de Stichting EVG.

 

 

 

Eerdere onderscheidingen 

Het is niet de eerste keer dat bestuursleden van de Haagse Stichting EVG-Ooievaarsrun onderscheiden worden. Vorig jaar werden Patrick Annaars en Raymond Been tijdens de lintjesregen al koninklijk onderscheiden. We zijn erg trots om daar nu nog drie koninklijk gedecoreerden aan toe te voegen. Het is erg bijzonder om steeds weer te merken hoe ons evenement door een breed publiek gewaardeerd wordt. Via deze weg willen wij dan ook graag iedereen bedanken die de Ooievaarsrun een warm hart toedraagt.

75bb23b7-b8a6-4185-90c4-08bd85e4fe4f.jpg